ws-sites-RB

Loonadministratie

W&S Lonen B.V. verzorgt voor u uw loonadministratie. Dit betekent dat u alles met betrekking tot de lonen van u en uw medewerkers uit handen kunt geven. Voor onder andere het opstellen van de arbeidsovereenkomst, aanmelding van nieuw personeel bij diverse instanties, de periodieke loonverwerking en aangiften loonheffingen, advies inzake lonen, sociale zekerheid alsmede personele vraagstukken bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verwerken voor tientallen klanten in diverse sectoren de loonadministratie. Voor sectoren als de tuinbouw, transport, detailhandel, bouw, metaal, horeca, kinderopvang, uitzenden, reiniging en zakelijke dienstverlening is ruime ervaring opgedaan en kennis beschikbaar.

Uw salarisadministratie kan volledig uit handen worden genomen. Het voeren van een loonadministratie is voor veel ondernemers een arbeidsintensieve bezigheid. Nauwkeurigheid en correctheid van uw salarisadministratie voorkomt een foutieve loonstrook en daarmee ontevreden werknemers. Met het verzorgen van de gehele salarisadministratie kunt u onder andere denken aan:

Het invoeren van de personeelsgegevens;
Het periodiek verwerken van de salarissen;
Maandelijkse journaalposten;
Betaalstaten bij loonverwerking;
Het aanmaken van een betaalbatch;
Het verzorgen van de aangifte loonheffingen;
Het verzorgen van de eindejaarswerkzaamheden;
Het maken van loonberekeningen en loonkostenberekeningen;
Het toepassen en/of aanvragen van de subsidieregelingen; (zoals de afdrachtverminderingen loonbelasting).
Het aan- en afmelden van uw medewerkers bij de diverse instanties;
Het verzorgen van ziek- en hersteld meldingen;
Het invullen van diverse formulieren inzake verzekeringen;
Het adviseren op gebied van CAO-bepalingen en CAO-wijzigingen;
Het opstarten van de volledige salarisadministratie voor nieuwe werkgevers;  

Persoonlijk

Mark de Waal heeft ruime ervaring opgedaan bij diverse bedrijven op het gebied van loon- en salarisverwerking voordat hij zelfstandig een salaris verwerkingsbureau is begonnen. Sinds 1 januari 2010 is W&S Lonen B.V. opgericht en hiervan is hij mede-eigenaar. Gedurende de eerste periode als ondernemer heeft hij via verschillende detacheringbedrijven externe opdrachten uitgevoerd en op diverse kantoren ondersteuning geboden op het gebied van loonverwerking en advisering. Met veel plezier zal ik uw zorgen met betrekking tot de salarisverwerking, en uw adviesvraagstukken uit handen nemen. Uiteraard wil ik geheel vrijblijvend een gesprek met u aangaan om de mogelijkheden te bespreken.

home

Snel Contact

Facebook

Contact opnemen

Herenstraat 9 
2681 BC Monster
T 0174 - 244 704
F 0174 - 244 207 
              Zuidwind 9
2691 RV ’s-Gravenzande
T 0174 - 287 112
F 0174 - 422 517